Suksessen med BIM fortsetter

By Anonym
mars 04, 2015

Knauf Insulation bygger videre på suksessen med BIM-objekter. Nå skal også BIM-objekter for de danske og norske markedene inn i systemet.
– Dette er fremtiden, uten tvil, sier Kenneth Ingemarsson, teknisk sjef hos Knauf Insulation.

I september slapp Knauf Insulation alle glassullsprodukter som BIM-objekter for det svenske markedet. Et BIM-objekt er en tredimensjonal modell med datainformasjon som fungerer som byggestener når man før byggingen simulerer den ferdige bygningen ned til minste detalj. Systemet, som BIMobject AB står bak, sparer både tid og penger for arkitekter, prosjektører og byggselskapene.
BIM-objektene fra Knauf Insulation for det svenske markedet hadde suksess i høst. Før jul ble det registrert drøyt 4000 nedlastinger i hele Europa, og betydelig flere visninger.

Tilpasninger
Nå har turen kommet til det norske og danske markedet.
– Vi gjør nå tilpasninger for Norge og Danmark slik at de enkelt kan se hvordan våre isoleringsprodukter fungerer i ulike konstruksjoner, sier Kenneth Ingemarsson.
I det videre arbeidet med BIM-objekter kommer det også suppleringer for det svenske markedet når det gjelder tyngre konstruksjoner.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023