Stor donasjon til sykehusprosjekt

By Anonym
april 28, 2016

Knauf Insulations vogge stod i USA, nærmere bestemt i Shelbyville, Indiana. Den dag i dag finner vi både produksjon og selskapets nord-amerikanske hovedkontor i Shelbyville – og nylig markerte man byens betydning for Knauf Insulation med en stor donasjon til det planlagte sykehuset MHP Medical Center.
Donasjonen, som ble overrakt av konsernsjef Thies Knauf på vegne av Knauf Insulation, er det største enkeltbidraget som er gitt til sykehusprosjektet.
– En så stor og betydningsfull gave fortjener stor anerkjennelse. Vi er svært takknemlige for herr Knaufs personlige engasjement i denne saken, sa Angela Gill, sjef for sykehusledelsen, som regner med at sykehuset vil åpne i løpet av 2017.
Knauf Insulation – et globalt konsern med virksomhet i nesten 40 land – startet opp i nettopp Shelbyville da de kjøpte et eksisterende produksjonsanlegg for glassull i 1978 med en omsetning på knapt ti millioner kroner. Utviklingen har gått fort. Dagens Knauf Insulation har en omsetning på ca. 50 milliarder kroner i året.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023