Selvsagt valg av isolasjon på nytt XL-BYGG

By Nicole Dendulk
desember 04, 2019

Våren 2018 åpnet XL-BYGG et nytt byggevareanlegg i Lidköping i Sverige. Som så mange andre XL-BYGG (nesten alle, faktisk) har de Knauf Insulations produkter i sortimentet – og det nye, drøyt 3000 kvadratmeter store anlegget er også isolert med glassull fra Knauf Insulation.

På en 11 000 kvadratmeter stor tomt ligger nybygde XL-BYGG Lidköping. Det moderne byggevareanlegget er søsterselskap til XL-BYGG Nossebro, som ligger drøye fem mil sør for Lidköping. Etter hvert som virksomheten i Nossebro ekspanderte, så XL-BYGG på flere potensielle nye markeder å etablere seg i, før valget falt på nettopp Lidköping.

– Selvsagt tar vi hensyn til kommunens fremtidsplaner og visjon, forretningsklimaet og den demografiske utviklingen. Arbeidet vårt er langsiktig, og Lidköping er riktig kommune for oss av flere årsaker: det er et sted med godt vekstpotensial og stort engasjement, sier Anders Brolin, deleier i XL-BYGG Byggbiten Nossebro.

«Mye lettere å jobbe med»

Da det nye anlegget skulle bygges, var isolasjonsprodukter fra Knauf Insulation et selvsagt valg.

– Det er rett og slett solide produkter. Dessuten har vi jobbet med dem i flere år ved anlegget i Nossebro, så det var et naturlig valg. Tidligere var steinull det isolasjonsmaterialet som ble mest brukt i regionen, men etter at vi tok inn Knauf Insulations glassull i sortimentet i Nossebro, selger vi nesten ikke steinull i det hele tatt, forteller Thomas Brolin, deleier i XL-BYGG Byggbiten Nossebro, og fortsetter:

– Glassullen er mye lettere å jobbe med: den veier mindre, griser ikke til, og den klør ikke. Snekkerne som har begynt å arbeide med den, sier ofte at den gir et mye bedre arbeidsmiljø.

 

Om XL-BYGG

XL-BYGG Lidköping er en av mange butikker i XL-BYGG-kjeden. Med mer enn 300 butikker rundt om i Sverige, Norge og Danmark regnes XL-BYGG i dag som Skandinavias største profilerte byggevarekjede.

XLBYGG Thomas
Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023