Pris og kvalitet avgjorde valget

Pris og kvalitet avgjorde valget

Da man skulle planlegge isolering av Indre Sunnmøres største boligprosjekt, GrandeGarden, med 37 leiligheter, falt valget på EcoBatt og Knauf Insulation.
– Snekkerne trives med produktet, det er lett å jobbe med og klør ikke, sier Odd Rune Heggen, daglig leder i Valldal Bygg AS.

Odd Rune er en av plassjefene på bygningen, og han er også daglig leder i Valldal Høvleri AS, som har levert isoleringen til GrandeGarden.
– Valldal Høvleri har 35 års bransjeerfaring, og vi kjenner til Knauf Insulations produkter fra før. Vi kan produktene rett og slett og har dem på lager, sier Odd Rune Heggen.
Han sier at produktene må ligge riktig når det gjelder pris og kvalitet, i tillegg til at de er riktig klassifisert og har gode egenskaper for de som skal jobbe med dem. Tilgjengeligheten av produktene er også viktig, pluss at logistikken fungerer, slik at produktene kommer til riktig tid.
– Med EcoBatt og Knauf Insulation følte vi at de levde opp til alle kravene. Produktene er dessuten godt innpakket i hold­bar emballasje som tåler å ligge ute, sier Odd Rune Heggen i Valldal Bygg AS.

Produkter som har blitt brukt