Raskere og mer fleksible leveranser

By Anonym
januar 28, 2015

Raskere, sikrere og mindre volumer. Nå forbedres leveransene fra Knauf Insulations lager ytterligere.

– Vi jobber kontinuerlig med forbedringer etter kundenes ønsker, sier Fredrik Barbosa, logistikkansvarlig i Knauf Insulation Norden.
Per i dag har Knauf Insulation et sentrallager både i Sverige, Norge og Danmark. Ved årsskiftet flyttet Knauf inn i det nye lageret i Oslo, noe som umiddelbart ga bedre vilkår for
kundene.

– Nå kan vi tilby kundene på det norske markedet leveranse innen 2–5 dager. Dessuten kan man gjøre bestillinger på tre paller eller mer i stedet for en hel lastebil, sier Fredrik Barbosa. Omtrent de samme forutsetningene gjelder også for de svenske kundene, som får sine bestillinger fra Knaufs lager i Arendal utenfor Göteborg.  

 - Vi lover leveranse innen 2–4 dager, men vi jobber steinhardt med å presse denne tiden ytterligere. Det skal være mulig, i det minste i nærområdet til lageret. Ved alle lagrene kan kundene dessuten selv hente ut produktene de vil ha.  Det er spesielt populært ved vårt lager i danske Horsens.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023