Prisregn over Knauf Insulation

By Anonym
januar 27, 2016

Knauf Insulation fortsetter å vinne prestisjetunge priser.
Nylig ble Knauf Insulation kåret til ”Supplier of the year” i den engelske byggebransjens svar på Oscar-utdelingen:  Builders’ Merchants Awards.
Juryen så spesielt på leverandørenes satsing på forskning, relasjoner, tekniske og kommersielle innovasjoner samt strategisk markedsføring som gir konkurransefordeler for byggebransjen.
Lydia Sharples, kommunikasjonssjef for Knauf Insulation i Nord-Europa, var med under gallaen som ble holdt på Lancaster Hotel i London.
– Vi er overbevist om at sterke relasjoner til kundene er nøkkelen til suksess, både for oss og bransjen som helhet. Denne prisen er et bevis på at det harde arbeidet med engasjerte medarbeidere blir satt pris på, sa hun og fortsatte.

Godt tilbud
– Det er svært viktig at vi som leverandør fortsetter å gi gode tilbud for bygghandelen og deres kunder, både store og små.
Prisen var den andre på kort tid for Knauf Insulation i Storbritannia. Under Green Deal and ECO Awards 2015 i Manchester fikk Knauf Insulation prisen "Supplier of the Year". Begrunnelsen var at Knauf Insulation ikke bare gir kundene enestående service, men at de også bidrar positivt til miljøet og lokalsamfunnet.
Tidligere i høst var Knauf Insulation dessuten nominert i klassen ”Best use of Private cloud 2015” da BIMobject Awards gikk av stabelen i Milano.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023