Peter Isacsson ny sjef for Knauf Insulation Norden

By Anonym
juli 02, 2014

Knauf Insulation rekrutterer tungt innen bransjen. For noen måneder siden startet Peter Isacsson i den nye stillingen som Nordensjef for Knauf Insulation. Isacsson, som kom fra Rockwool, ser frem til utfordringen og er allerede stolt over Knauf Insulations tydelige miljøprofil.

– Jeg vet at Knauf Insulation har en rolle å fylle på markedet. Vi har miljøsmarte produkter som bidrar positivt til miljøet. Og akkurat miljøsaker ligger meg varmt om hjertet. Det er et område jeg ønsker å legge mye krefter og engasjement i for å utvikle Knauf Insulation ytterligere, sier Peter Isacsson.

Ser stort potensial i Norden – men også en utfordring
Peter Isacsson har en tydelig målsetting – Knauf Insulation skal ta andeler på det nordiske markedet i premiumsegmentet for isolering. Isacsson kan bygge- og isoleringsbransjen, som han har vært en del av i mer enn 30 år. Han har blant annet jobbet for Isola-Platon, Yxhult og nå sist Rockwool.

– Det er en herlig utfordring å få være med å bygge opp og utvikle den nordiske virksomheten til Knauf Insulation. Norden har et stort potensial for oss, og vi har et sterkt konsern i ryggen. Vi har dessuten utrolig dyktige medarbeidere, noe som er svært viktig når man skal vokse, sier Isacsson.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023