Personvernregler

Personvernregler

Hos Knauf Insulation AS (C/O Knauf Insulation AB, Gårdatorget 1, 412 50 Göteborg) er vi opptatt av å beskytte personopplysningene dine, og vi følger alle bestemmelsene i personvernlovgivningen nøye. På dette nettstedet samler vi inn personopplysninger bare i den grad det er teknisk nødvendig. Opplysningene vi samler inn, blir ikke under noen omstendighet solgt eller videreformidlet til tredjeparter for andre formål. 
Den følgende forklaringen gir deg en oversikt over hvordan vi sikrer denne beskyttelsen, og hvilke typer opplysninger som samles inn for hvilke formål.

Behandling av bruksrelaterte data

Når du besøker nettstedet vårt, blir den følgende generelle tekniske informasjonen automatisk registrert: typen nettleser og operativsystem som brukes, nettdomenet til internettleverandøren din og annen tilsvarende informasjon. Dette er utelukkende informasjon som ikke kan brukes til å utlede personlige opplysninger om deg. Du kan når som helst motsette deg innsamling og lagring av slike data, med virkning fremover i tid.

Behandling av personlige opplysninger

Hvis du for eksempel blir bedt om å oppgi personlige opplysninger, som navn, postadresse, e-postadresse og telefonnummer, via kontaktskjemaet som er tilgjengelig på nettstedet vårt, er dette underlagt særskilte regler og kan bare finne sted med forutgående samtykke fra deg. I slike sammenhenger vil vi bare bruke opplysningene dine til å besvare spørsmålene og forslagene dine. Opplysningene blir ikke videreformidlet. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, med virkning fremover i tid, ved å gi skriftlig melding om dette. Kontakt oss                                                                                                                                 

Bruk av programtillegg for sosiale medier

Facebook


Nettstedet vårt bruker den sosiale delingsfunksjonen (“programtilleggene”) til det sosiale nettverket Facebook.com, som drives av Facebook Inc., Palo Alto, USA (“Facebook”). Programtilleggene er identifisert med en Facebook-logo.

Hvis du besøker nettstedene våre, vil disse programtilleggene i utgangspunktet være deaktivert. Programtilleggene blir først aktivert når du klikker på den aktuelle knappen. Denne aktiveringen oppretter en kobling til Facebook og innebærer at du gir samtykke til at opplysningene dine blir videresendt til Facebook. Hvis du er pålogget Facebook, kan Facebook knytte besøket ditt til kontoen din. Hvis du trykker på programtilleggsknappen, blir den aktuelle informasjonen sendt direkte til Facebook av nettleseren din og behandlet der

Hvis du vil ha informasjon om omfanget av og formålet med denne datainnsamlingen, Facebooks videre behandling av dataene, rettighetene dine og innstillingene du kan bruke for å ivareta personvernet ditt, kan du gå til Facebooks personvernmerknad [Link].

Hvis du ikke ønsker at Facebook skal samle inn opplysninger om deg via nettstedet vårt, må du logge av Facebook før du besøker nettstedet vårt.

 

YouTube


Nettstedet vårt bruker videoplattformen YouTube, som drives av YouTube LLC, 901 Cherry Ave. San Bruno, CA 94066, USA. YouTube er en plattform som brukes til avspilling av lyd- og videofiler.

Når du besøker en side på nettstedet vårt, oppretter den integrerte YouTube-spilleren en tilkobling til YouTube, slik at video - eller lydfilen kan overføres teknisk.  Når tilkoblingen til YouTube opprettes, blir data overført til YouTube.

Hvis du vil ha informasjon om omfanget av og formålet med denne datainnsamlingen, YouTubes videre behandling av dataene, rettighetene dine og innstillingene du kan bruke for å ivareta personvernet ditt, kan du gå til YouTubes personvernmerknad[Link].

Xing

Vi ønsker å informere deg om hvordan XING behandler personopplysninger i forbindelse med bruk av XING-delingsknappen.

Dette nettstedet bruker “XING-delingsknappen”. Når du besøker dette nettstedet, oppretter nettleseren din en kortvarig tilkobling til serverne til XING AG (“XING”), som leverer funksjonene knyttet til “XING-delingsknappen” (inkludert besøkstelleren). XING lagrer ikke noen av personopplysningene dine når du besøker dette nettstedet. XING lagrer ikke IP-adresser. “XING-delingsknappen" bruker ikke informasjonskapsler til å overvåke atferden din som bruker. Gå til følgende nettadressen for å finne den nyeste informasjonen om vern av personopplysninger i tilknytning til “XING-delingsknappen” og annen tilleggsinformasjon:
https://www.xing.com/app/share?op=data_protection

Bruk av nyhetsbrevtjenesten “MailChimp”

Nyhetsbrevet sendes ut ved bruk av “MailChimp”, en plattform for utsending av nyhetsbrev som drives av den amerikanske leverandøren Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE #5000, Atlanta, GA 30308, USA.

E-postadressene til mottakere av nyhetsbrevet vårt blir, sammen med andre opplysninger som beskrevet i dette dokumentet, oppbevart på MailChimps servere i USA. MailChimp bruker disse opplysningene til å sende ut og analysere nyhetsbrevene på våre vegne. Ifølge MailChimp kan disse opplysningene også bli brukt til å optimalisere eller forbedre MailChimps egne tjenester, f.eks. teknisk optimalisering av utsendingen og utformingen av nyhetsbrevene, eller til økonomiske formål, for å fastslå hvilke land mottakerne kommer fra. MailChimp bruker imidlertid ikke opplysningene om mottakerne av nyhetsbrevet til å kontakte disse personlig, og videreformidler heller ikke opplysningene til tredjeparter.

Vi har tillit til MailChimps pålitelighet og IT- og datasikkerhet. MailChimp er sertifisert i henhold til “Privacy Shield”-avtalen mellom USA og EU og dermed forpliktet til å overholde EUs krav til vern av personopplysninger. Videre har vi inngått en “avtale om databehandling” med MailChimp. Gjennom denne avtalen forplikter MailChimp seg til å beskytte opplysningene til brukerne våre, behandle disse opplysningene utelukkende i samsvar med personvernlovgivningen og på våre vegne og ikke videreformidle dem til noen tredjeparter. Du kan lese MailChimps personvernerklæring her.

Google Analytics 

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste levert av Google Inc. (“Google”). Google Analytics bruker såkalte “informasjonskapsler” – tekstfiler som blir lagret på datamaskinen din og gjør det mulig å analysere bruken din av nettstedet. Informasjonen om bruken din av dette nettstedet (inkludert IP-adressen din) som samles inn av informasjonskapselen, blir overført til en Google-server i USA og lagret der. Dersom IP-anonymisering er aktivert på dette nettstedet, blir IP-adressen din imidlertid forkortet i forkant av Google i medlemsstatene i EU og EØS.

Bare i ekstraordinære tilfeller vil den fullstendige IP-adressen bli overført til en Google-server i USA og forkortet der. Google bruker denne informasjonen til å evaluere bruken din av nettstedet på vegne av operatøren for dette nettstedet, utarbeide rapporter om nettstedsaktivitet for nettstedsoperatøren og tilby andre tjenester relatert til nettsteds- og internettbruk. IP-adressen som overføres av nettleseren din i forbindelse med bruk av Google Analytics, vil ikke bli koblet til noen andre data Google måtte ha.

Nektelse av samtykke til bruk av Google Analytics

Du kan nekte bruk av informasjonskapsler ved å velge de aktuelle innstillingene i nettleseren din, men merk at dette kan medføre at du kanskje ikke får full funksjonalitet på dette nettstedet. Du kan også forhindre at data som genereres av informasjonskapselen ut fra bruken din av nettstedet (inkludert IP-adressen din), blir samlet inn og behandlet av Google, ved å laste ned og installere nettlesertillegget som er tilgjengelig via følgende link: (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de). Du finner nærmere informasjon om dette emnet på http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de eller https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html (generell informasjon om Google Analytics og vern av personopplysninger). Vi vil informere deg om at dette nettstedet har utvidet Google Analytics ved bruk av koden "_anonymizeIp()" for å sikre at IP-adresser samles inn anonymt (gjennom såkalt IP-maskering)

Bruk av Google Maps

Dette nettstedet bruker Google Maps til å vise et lokasjonskart. Google Maps drives av Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Ved å bruke dette nettstedet godtar du at data som genereres automatisk, og opplysninger du selv oppgir, kan bli samlet inn, behandlet og brukt av Google eller en av Googles representanter eller tredjepartsleverandører.

Vilkårene for bruk av Google Maps er tilgjengelige her: Vilkår for bruk av Google Maps. Du kan også finne nærmere opplysninger ved å gå til personvernsenteret på google.de:  Personvernregler.

Nyhetsbrev fra Knauf Insulation

Du kan tegne abonnement på nyhetsbrevet vårt på nettstedet vårt. I den forbindelse vil personopplysningene du oppgir, bare bli behandlet av oss for dette formålet. Nyhetsbrevet fra Knauf Insulation gir deg informasjon om [xy] Knauf bruker en prosess med dobbel bekreftelse for dette formålet. Når du registrerer deg, mottar du en e-post på e-postadressen du har oppgitt, der du blir bedt om å bekrefte at du samtykker til å motta nyhetsbrevet. Opplysningene blir ikke videreformidlet. Du vil motta nyhetsbrevet vårt først etter å ha gitt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, med virkning fremover i tid, ved å henvende deg skriftlig til Knauf Insulation GmbH på postadressen eller e-postadressen [xy] som er angitt under.

Dine rettigheter

Du kan når som helst utøve din rett til å få informasjon om opplysningene som er lagret om deg, og om disse opplysningenes opprinnelse og motakere samt formålet med lagringen av dem.

Videre har du også rett til å korrigere eller få slettet opplysninger vi har samlet inn om deg, og som måtte være ufullstendige, feilaktige eller utdaterte. Vi sørger til enhver tid for at opplysningene dine ikke blir behandlet med mindre vi har tillatelse til dette i henhold til det grunnleggende personvernregelverket. Personopplysningene blir slettet hvis du trekker tilbake samtykket ditt, hvis opplysningene ikke lenger er påkrevd for å oppfylle det opprinnelige formålet, eller hvis behandlingen av personopplysningene er ulovlig.

Vennligst kontakt ossinfo.nordics@knaufinsulation.com eller via kontaktskjemaet for å be oss om ikke å bruke og/eller om å slette personopplysningene dine, så vil vi etterkomme anmodningen din. Opplysninger som er helt nødvendige i forbindelse med behandling av bestillinger eller andre kommersielle formål, vil ikke bli berørt av en slik anmodning om sletting. Vi ber om forståelse for at vi ikke lenger vil kunne tilby personlig tilpassede tjenester hvis du trekker tilbake samtykket ditt, ettersom slike tjenester er basert på bruk av kundeopplysninger.

Du har også rett til å motta opplysningene dine i et strukturert, oppdatert og maskinlesbart format eller til å få dem overført til en tredjepart.

Hvis du mener at vi har handlet i strid med de gjeldende personvernreglene, ber vi deg kontakte oss på [email protected]. Alternativt kan du fremsette en klage til den relevante tilsynsmyndigheten.

For å ivareta personvernet og sikkerheten din vil vi iverksette rimelige tiltak for å verifisere identiteten din før vi sender deg opplysninger per post eller foretar en korrigering eller sletting av opplysningene dine.

Kontakt

Enheten som er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger i tilknytning til dette nettstedet, er Knauf Insulation AS C/O Knauf Insulation AB Gårdatorget 1, 412 50 Göteborg, Sverige

Din tillit er svært viktig for oss. Derfor vil vi mer enn gjerne besvare alle spørsmål du måtte ha angående behandlingen av personopplysningene dine. Hvis du har noen spørsmål som ikke besvares i denne personvernerklæringen, eller hvis du ønsker nærmere informasjon angående et bestemt punkt, kan du når som helst kontakte vår personvernansvarlig:

Knauf Insulation AS

Att: Personvernansvarlig
C/O Knauf Insulation AB
Gårdatorget 1

412 50 Göteborg
Sverige

[email protected]