BLI MED I LIVING WITH A GREEN HEART

ØNSKER DU Å INSPIRERE TIL EN MER BÆREKRAFTIG FREMTID?

By Knauf Insulation
januar 24, 2022

Knauf Insulation støtter et spennende, nytt slovensk tiltak som skal inspirere til bedre velvære, nye bærekraftige måter å leve på og forvandling av grå bymiljøer til blomstrende grunne lunger.

Selskapets Systems Division i Slovenia har vært en stor katalysator for tiltaket, som kalles Living With A Green Heart. Nå er andre selskaper, enkeltpersoner og grupper invitert til å delta i arbeidet for å hjelpe mennesker med å skape en mer bærekraftig fremtid, i tråd med FNs bærekraftsmål.

Saša Bavec, Knauf Insulations Managing Director Systems Division og Group Marketing Director, sier: «Drivkraften bak Living With A Green Heart er anerkjennelsen av at bare enkeltpersoner som tar en bærekraftig beslutning om å begynne å leve et mer bærekraftig liv og inspirere andre til å gjøre det samme, kan bidra til å få samfunnet over i et mer bærekraftig spor.

Og for enkeltpersoner er det bare mulig å ta en slik beslutning hvis de føler seg vel og lever et fullverdig liv. Det betyr at selskaper, organisasjoner og myndigheter har en plikt til å skape et miljø der mennesker kan vokse og trives.»

Sasa Bavec

Inspirasjon til bærekraft ved verdensutstillingen

I denne og neste måned skal Living With A Green Heart være vert for en rekke arrangementer ved den slovenske paviljongen på verdensutstillingen i Dubai – der en Urbanscape-green wall på seks meter og 500 m2  laget av 45 000 planter utgjør et slående eksempel på bærekraftig bygging.

Living With A Green Heart ønsker å hjelpe mennesker med å bli den beste utgaven av seg selv og er derfor opptatt av den mentale helsen og velværet, og å utvikle økosystemer som bidrar til at mennesker vokser og trives.

«Formålet med Living With A Green Heart er å skape hyggeligere og mer ansvarlige omgivelser for arbeidstakere på alle nivåer og på alle måter, der mangfold respekteres og det gjøres en innsats for å forbedre relasjoner og måten vi jobber, samarbeider og omgås på i omgivelsene våre», sier Saša.

Forvandle grå byer til grønne

Et annet viktig aspekt ved tiltaket er å utvikle bærekraftige produkter og løsninger som har kraft til å forvandle grå byer til grønne oaser, og å skape bedre bygninger.

Dette fokuset er i tråd med Knauf Insulations avdeling Urbanscape Green Solutions, som trofast har arbeidet for flere grønne vegger og tak i bysentrum, i den hensikt å oppmuntre til større biologisk mangfold og til å dekarbonisere bygninger og skape bærekraftige plasser som er bra for miljøet og for samfunnet.

De som deltar i Living With A Green Heart-tiltaket får mulighet til å dele bærekraftig beste praksis, samarbeide om bærekraftprogrammer og motta støtte fra et dynamisk samarbeidsnettverk.

Tred og gata

Bærekraft er det som definerer Knauf Insulation

Knauf Insulation har alltid satt bærekraft i sentrum for alt de gjør, fra innovative løsninger for energisparing til renovering i stor skala av sosialboliger.

I 2020 lanserte selskapet sin nye bærekraftstrategi For A Better World, der det satte seg ambisiøse mål for 2025, inkludert å sende null avfall til deponier og redusere karbonutslippene fra produkter med 15 %.

Klikk her for å få mer informasjon om Living With A Green Heart, eller besøk den slovenske paviljongen ved verdensutstillingen i Dubai.

Slovenien Urbanscape
Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023