BLI MED I LIVING WITH A GREEN HEART

ØNSKER DU Å INSPIRERE TIL EN MER BÆREKRAFTIG FREMTID?

By Knauf Insulation on januar 24, 2022

Knauf Insulation støtter et spennende, nytt slovensk tiltak som skal inspirere til bedre velvære, nye bærekraftige måter å leve på og forvandling av grå bymiljøer til blomstrende grunne lunger.

Selskapets Systems Division i Slovenia har vært en stor katalysator for tiltaket, som kalles Living With A Green Heart. Nå er andre selskaper, enkeltpersoner og grupper invitert til å delta i arbeidet for å hjelpe mennesker med å skape en mer bærekraftig fremtid, i tråd med FNs bærekraftsmål.

Saša Bavec, Knauf Insulations Managing Director Systems Division og Group Marketing Director, sier: «Drivkraften bak Living With A Green Heart er anerkjennelsen av at bare enkeltpersoner som tar en bærekraftig beslutning om å begynne å leve et mer bærekraftig liv og inspirere andre til å gjøre det samme, kan bidra til å få samfunnet over i et mer bærekraftig spor.

Og for enkeltpersoner er det bare mulig å ta en slik beslutning hvis de føler seg vel og lever et fullverdig liv. Det betyr at selskaper, organisasjoner og myndigheter har en plikt til å skape et miljø der mennesker kan vokse og trives.»

Sasa Bavec

Inspirasjon til bærekraft ved verdensutstillingen

I denne og neste måned skal Living With A Green Heart være vert for en rekke arrangementer ved den slovenske paviljongen på verdensutstillingen i Dubai – der en Urbanscape-green wall på seks meter og 500 m2  laget av 45 000 planter utgjør et slående eksempel på bærekraftig bygging.

Living With A Green Heart ønsker å hjelpe mennesker med å bli den beste utgaven av seg selv og er derfor opptatt av den mentale helsen og velværet, og å utvikle økosystemer som bidrar til at mennesker vokser og trives.

«Formålet med Living With A Green Heart er å skape hyggeligere og mer ansvarlige omgivelser for arbeidstakere på alle nivåer og på alle måter, der mangfold respekteres og det gjøres en innsats for å forbedre relasjoner og måten vi jobber, samarbeider og omgås på i omgivelsene våre», sier Saša.

Forvandle grå byer til grønne

Et annet viktig aspekt ved tiltaket er å utvikle bærekraftige produkter og løsninger som har kraft til å forvandle grå byer til grønne oaser, og å skape bedre bygninger.

Dette fokuset er i tråd med Knauf Insulations avdeling Urbanscape Green Solutions, som trofast har arbeidet for flere grønne vegger og tak i bysentrum, i den hensikt å oppmuntre til større biologisk mangfold og til å dekarbonisere bygninger og skape bærekraftige plasser som er bra for miljøet og for samfunnet.

De som deltar i Living With A Green Heart-tiltaket får mulighet til å dele bærekraftig beste praksis, samarbeide om bærekraftprogrammer og motta støtte fra et dynamisk samarbeidsnettverk.

Tred og gata

Bærekraft er det som definerer Knauf Insulation

Knauf Insulation har alltid satt bærekraft i sentrum for alt de gjør, fra innovative løsninger for energisparing til renovering i stor skala av sosialboliger.

I 2020 lanserte selskapet sin nye bærekraftstrategi For A Better World, der det satte seg ambisiøse mål for 2025, inkludert å sende null avfall til deponier og redusere karbonutslippene fra produkter med 15 %.

Klikk her for å få mer informasjon om Living With A Green Heart, eller besøk den slovenske paviljongen ved verdensutstillingen i Dubai.

Slovenien Urbanscape