Nytt skjærebord gjør jobben raskere

By Anonym
april 29, 2015

Nå er det her, Knauf Insulations eget skjærebord. Håkan Jansson og Nicklas Nilsson hos Novab AB har allerede testet det og er enige.
– Dette skjærebordet gir jeg aldri fra meg, sier Håkan og får støtte av Nicklas.

Det nye skjærebordet er smidig, fleksibelt og monteres på mindre enn et minutt. Fordi det bare veier 14 kilo kan det lett flyttes mellom ulike arbeidsplasser. Det har også egenskaper som gjør at jobben går raskt og enkelt.
Både Håkan Jansson og Nicklas Nilsson snakker gjerne om fordelene.
– Bordet er lett å flytte rundt og sette opp der du trenger det på anlegget. Takket være den trinnløse styreskinnen slipper du å måle, noe som sparer deg for mye tid. Vi isolerte nylig et ridehus på over 3000 kvadratmeter i Billdal, og jeg tror at vi nesten halverte arbeidstiden. Dessuten er det lett å skjære nøyaktige vinkler mot takfoten, og det blir ingen kuldebroer.
Nicklas Nilsson har tilsvarende erfaringer.
– Vi bygde et stort verkstedlokale i Eskils- tuna. Det var ingen standardmål mellom takbjelkene, 77 cc i stedet for 60 cc. Med skjærebordet gikk det raskt å skjære til biter på 17 cm, og de ble helt rette takket være styreskinnen. Helt fantastisk. Jo tykkere material du skal jobbe med, desto mer vinner du på å bruke Knauf Insulations skjærebord.
Knauf Insulations skjærebord har en patentert styreskinne som kan stilles inn trinnløst i alle vinkler. Det gjør at smale biter kan skjæres til med stor nøyaktighet. Skjærebordet gir kniv- skarpe snitt også i doble materialer da styreskinnen felles ned og stabiliserer materialet.
Det nye skjærebordet håndterer også rullet material med samme presisjon. Det gjør at man raskt kan lage egne remser for dør- og vindustetting.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023