Nytt hovedlager gir raske og sikre leveranser

By Anonym
oktober 25, 2016

Det holder ikke med produkter av høy kvalitet, det er minst like viktig med raske og sikre transporter.
Med flyttingen av hovedlageret til Eskilstuna har Knauf Insulation ytterligere styrket logistikkjeden og økt lagerkapasiteten.

– Vi vokser og må sikre lagerkapasiteten. Det nye lageret har dessuten en perfekt plassering:
nær motorveien og strategisk til i Mälardalen, sier Ronni Bjørneler, logistikkansvarlig hos Knauf Insulation Norden.
I vår ble Knauf Insulations svenske hovedlager flyttet fra Hägersten utenfor Stockholm til Eskilstuna. Årsaken til dette var at Knauf Insulation måtte øke antallet pallplasser med nesten det dobbelte.

Optimalt
– Det nye lageret gir oss over dobbelt så mange pallplasser og mulighet til å øke med tilsvarende. Dessuten er lageret og plasseringen optimal for oss. Vi kan f.eks. ta i mot ti lastebiler for innlasting og like mange for utlasting, sier Ronni Bjørneler.
Flyttingen til Eskilstuna – som er et raskt voksende logistikksentrum for hele Midt-Sverige – betyr at transportene effektiviseres i alle ledd.
– Raskere og smidigere transporter kommer kundene til gode, og en redusert miljøpåvirkning er positivt for alle.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023