NY GLASSULL MED NATURLIG BINDEMIDDEL

By Anonym
september 06, 2011

Glassull er verdens mest brukte isolasjon – og med god grunn. Den har god isolasjonsevne, A1 brannklassifisering, er lydisolerende og har enestående miljømessige kvaliteter og gir derfor usedvanlig mye for pengene. Det er ikke lett å skape et enda bedre produkt, men Knauf Insulation har klart det!

Knauf Insulation, verdens raskest voksende produsent av mineralull, presenterer sine nye glassullprodukter laget med ECOSE® Technology; EcoBatt plater og EcoBlanket ruller. Et naturlig bindemiddel basert på raskt fornybare råvarer benyttes i stedet for tradisjonelle bindemidler basert på fenol og formaldehyd. Produktene inneholder heller ikke syntetiske fargestoffer. De verken ser ut som eller føles som annen mineralull. De har en naturlig brun farge og er behaglige å arbeide med, noe Knauf Insulation refererer til som ”the feel good factor”. Samtidig har produktene de samme termiske og akustiske egenskaper som designere, entreprenører og montører forventer av mineralull. Denne kombinasjonen er Knauf Insulations nyeste bidrag til en bærekraftig utvikling. EcoBatt og EcoBlanket produktene med ECOSE® Technology er ikke bare like bra som tradisjonell mineralull – de er enda bedre … naturligvis!

Bindemiddelet som benyttes i produkter basert på ECOSE®Technology er opp til 70% mindre energikrevende enn tradisjonelle oljebaserte bindemidler, og er utviklet for både glass- og steinull. Ifølge mange miljøklassifiseringstabeller bli glassull allerede ansett som den mest miljøvennlige isolasjonen som er tilgjengelig. Den produseres med et høyt innhold av resirkulerte glassflasker, kan gjenvinnes når bygningen rives eller renoveres og komprimeres før transport til kundene. På den måten kan både antall leveranser og CO2 - utslippet reduseres. Bruken av ECOSE® Technology gjør produktene ennå mer miljøvennlige.

”Med en trend som går mot miljøansvarlige og formaldehydfrie spesifikasjoner, bygger Knauf Insulations produkter med ECOSE®Technology, som EcoBatt og EcoBlanket, på glassullens fremragende miljøkvaliteter og de samsvarer fullt og helt med formaldehydfrie normer”. Dette forteller Per Gillebo, Business Development Manager for Knauf Insulation i Norge.

EcoBatt og EcoBlanket produktene er pakket i gjennomsiktig emballasje slik at forhandlere og kunder kan se at dette er neste generasjon mineralull basert på ECOSE® Technology.

Dersom du vil ha mer informasjon email [email protected]eller besøk www.knaufinsulation.no ellerwww.feelgoodinsulation.com

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023