Ny fasadeplate med optimale mål

By Anonym
mai 04, 2017

Nå lanserer Knauf Insulation en ny fasadeplate med lav lambdaverdi for ventilerte fasader på vindtett ramme for store og små byggeprosjekter.

– Fasadeplaten vil komme for salg i Sverige og Norge, sier Kenneth Ingemarsson, Technical
Manager hos Knauf Insulation i Norden. Den nye fasadeplaten, som har litt høyere tetthet og en lambdaverdi på
32, kommer i to tykkelser, 50 mm og 80 mm. Målene er 1200 x 2700 mm.
– Vi har lagt stor vekt på å oppnå riktig stivhet i platen, for at den skal være så enkel som mulig å håndtere. Vi ville ikke
lansere den nye fasadeplaten før vi var 100 prosent fornøyde med håndterbarheten ute på arbeidsplassene, sier Kenneth Ingemarsson, og fortsetter.
– Det nye målet vil gjøre arbeidet mer effektivt under større byggeprosjekter. Det betyr at fasadeplaten dekker et helt bjelkelag.
Fasadeplaten er produsert av glassull med litt høyere tetthet og med Knauf Insulations innovative ECOSE® Technology-bindemiddel, som er helt biobasert og uden tilsatt
formaldehyd.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023