Ny fabrikk i Malaysia møter voksende marked

By Nicole Dendulk
juni 05, 2019

Stigende energipriser rundt om i Asia og et strengere regelverk for energibesparende bygninger i blant annet Australia, Japan og Korea – det er bakgrunnen for at etterspørselen etter mineralull stiger kraftig i Asia- Stillehavsregionen. For å møte markedets behov bygger Knauf Insulation en fabrikk i Johor Bahru i sørlige Malaysia.

Med ecose® technology

Fabrikken får en kapasitet på 75 000 tonn og beregnes å være klar i begynnelsen av 2020. Det nye anlegget innebærer så vel 180 nye jobber i Malaysia som 60 nye stillinger rundt om i regionen. Samtlige produkter vil bli produsert med Knauf Insulations revolusjonerende bindemiddel uten tilsatt formaldehyd – ECOSE® Technology.

– Dette anlegget innebærer store muligheter for våre kunder og partnere til å øke nærværet sitt på det voksende markedet for bærekraftige og energieffektive bygninger i regionen, konstaterer Stuart Dunbar, Regional General Manager hos Knauf Insulation.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023