Ny blåseull-app sikrer kvalitet og sporbarhet

By Nicole Dendulk
juni 01, 2022

Snart introduseres Knauf Insulations app KinetiK®, som gjør arbeidet enklere for blåseullentreprenørenes kvalitetsarbeid og tryggere for kundene deres.

Snart introduseres Knauf Insulations app KinetiK®, som gjør arbeidet enklere for blåseullentreprenørenes kvalitetsarbeid og tryggere for kundene deres.

 

Med KinetiK®-appen, som lastes ned og brukes av blåseullentreprenøren, kan hvert trinn i prosessen dokumenteres. Det gir økt transparens – blant annet for hvor mye blåseull som er brukt i konstruksjonene – og oppfyller de nye kravene til sporbarhet for byggematerialer.

KinetiK®-appen er allerede i bruk på det britiske markedet. Den er nå i ferd med å tilpasses for Sverige og konstruksjonene som brukes i den svenske bygg- og anleggsbransjen.

Blåseullentreprenøren Sjömarken er først ute med å teste KinetiK®-appen etter sommeren, og deretter skal appen lanseres bredt på det svenske markedet.

– Sjömarken er en av kundene våre som har stort fokus på å levere riktig kvalitet og være transparent overfor kundene, sier Kenneth Ingemarsson, teknisk sjef i Knauf Insulation.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023