Neil Hargreaves: ECOSE® er en stor suksessfaktor

By Knauf Insulation
april 23, 2020

Økt samarbeid med de ledende distribusjonsgruppene i Norden, den nye mineralullfabrikken i Frankrike og betydningen av å virkelig lytte til hva kundene mener.

Møt Neil Hargreaves, ny administrerende direktør i Knauf Insulation Northern Europe siden begynnelsen av 2019, som også fremhever et av selskapets absolutte trumfkort.

– Vårt eget bindemiddel ECOSE® Technology er nå blitt 10 år, men er fremdeles en av våre store suksessfaktorer. Det sporer til fortsatt produktutvikling.

Neil Hargreaves, som tok over etter den tidligere sjefen for Nord-Europa, John Sinfield, har grundig kunnskap om Knauf Inulation og byggebransjen. Han kom til selskapet allerede i 2006 som Head of Commercial Finance og avanserte fem år senere til Finance Director.

I sin nye rolle er oppdraget ytterligere å styrke Knauf Insulations ledende rolle i Europa som produsent av mineralull.

– ECOSE® Technology er en styrke som vi skal bygge videre på. Det er et fint symbol på vår streben etter alltid å ha kunden i sentrum – fra håndverkeren som utfører jobben til byggherren som ønsker seg langsiktig lønnsomhet – og samtidig verne om miljø og klima.

Forhåpninger til Skandinavia

Når det gjelder Knauf Insulations tilstedeværelse i Skandinavia, har Neil Hargreaves store forhåpninger. En allerede betydelig markedsandel har potensial til å vokse ytterligere.

– Vi jobber målbevisst og langsiktig på de nordiske markedene. Det innebærer at vi har fokus på økt samarbeid med de større og ledende distribusjonsgruppene i Sverige, Norge og Danmark.

Samtidig vokser etterspørselen etter blåseull raskt, noe Neil Hargreaves ønsker velkommen.

– Absolutt! Til dette formålet har Knauf Insulation et markedsledende produkt, Supafil, og blåseull stemmer godt med bærekraftstrappen der redusert avfall og deponi står i fokus. Tidsbesparelsen er også en viktig fordel.

Veien til suksess krever imidlertid en kombinasjon av en sterk produktportefølje og ydmykhet. Neil Hargreaves peker blant annet på prosjektet Customer Centricity (Kundefokus), som Knauf Insulation satte i gang for et par år siden.

Lytte og handle

Men å lytte til kundene er bare begynnelsen, det viktige er handling og oppfølging, understreker han.

– Et godt eksempel er da kundene våre på Sjælland i Danmark ønsket økt service og større fleksibilitet i forbindelse med leveranser. Resultatet ble at vi åpnet et nytt lager i tillegg det eksisterende, i Hedehusene, like utenfor København.

Knauf Insulation Europe er godt rustet til å møte fremtidens krav på alle områder, fra energieffektiv produksjon til innovasjon, logistikk og kvalitet for sluttkunden.

– I oktober innviet vi vår nye fabrikk i franske Illange med kapasitet til å produsere 110 000 tonn steinullprodukter av beste kvalitet i året til fasade og flate takløsninger. Dette åpner også opp for etter hvert å ta inn disse områdene på det nordiske markedet.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023