Nå fortsetter arbeidet med å bli enda bedre

By Thomas Pompe
august 23, 2018
Peter Isacsson

Nå skal Knauf Insulation Nordic bli enda bedre!

Til å hjelpe seg har organisasjonen fått en rekke forbedringsforslag fra forhandlerne.

 – Våre forhandlere er stort sett fornøyde, men også små problemer må håndteres for ikke å bli irritasjonsmomenter, sier adm. dir. Peter Iscasson.

 

Mot slutten av fjoråret gjennomførte Knauf Insulation en spørreundersøkelse blant forhandlerne i de nordiske landene som var basert på metoden Lytt & Lær. En lignende spørreundersøkelse ble gjennomført i 2014 da Knauf Insulation bestemte seg for å basere forbedringsarbeidet på kundenes synspunkter.

Kort fortalt går undersøkelsen ut på at et antall representative forhandlere dybdeintervjues. Deres synspunkter ligger til grunn for undersøkelsen som deretter sendes ut til alle forhandlere i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Det skjedde i desember, og nå er svarene analysert og en rekke forbedringstiltak skal implementeres.

 

Ingen store saker

– Det er ingen store saker. Det handler f.eks. om tydeligere merking på paller og sekker, sier Peter Isacsson, som legger til at det gamle problemet med å skjære ullen, så å si er borte.

– Det handler dels om kunnskap, at ullen vår skal skjæres med en slett utannet kniv, dels at vi har utviklet vår egen kniv.

Med relativt få forbedringstiltak kan Knauf Insulation bruke mer energi på proaktive forbedringer. Som når det gjelder de komprimerte forpakningene av isolasjon, som allerede får mye skryt av forhandlere og kunder.

 – Vi er klare til å gå enda et skritt på komprimering. Mot slutten av året kommer enkelte dimensjoner med enda bedre komrpimering, noe som tar mindre plass hos forhandlerne og ute på byggeplassene.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023