MRK velger Knauf både av praktiske og økonomiske årsaker

By Anonym
november 24, 2016

Marcus Lindstein og Roger Kerttu jobber bare med Knauf Insulation når det gjelder isolering.«Vi har en innarbeidet relasjon og er fornøyde med produktene».

Årene på sjøen – da Roger Kerttu reiste jorden rundt for å ruste opp gamle, utrangerte tankbåter – ga ham all nødvendig konstruksjonserfaring og lisenser for sertifisering.
Som 24-åring kom han tilbake til Vallhamn på Tjörn og startet MRK Steel Construction, som har spesialisert seg på bygging av haller.
– Vi jobber etter Green Building og forsøker å oppnå så lave u-verdier som mulig, sier Roger Kerttu, som har valgt Knauf Insulation som leverandør av glassull.
De første ti årene kjøpte MRK inn ferdige moduler for hallene som skulle monteres. Da Marcus Lindstein kom inn i selskapet for ca. fem år siden, gikk utviklingen enda et skritt fremover, og MRK fikk på plass en egen konstruksjonsavdeling og egne konstruksjoner for å kunne garantere beste mulige kvalitet og holdbarhet.
Og det har gått bra. I dag har selskapet en omsetning på ca. 50 millioner kroner i året og rundt 30 ansatte.
– Vi setter opp haller fra 1000 kvadratmeter og oppover. Det største vi har gjort så langt, er et sentrallager på nesten 45 000 kvadratmeter, sier Roger.

GREEN BUILDING

Som hallbygger handler det selvsagt mye om å skape kostnadseffektive flater. Å bygge med kiletakstol, i stedet for fagverk, gir større frihøyde.
Egenkonstruerte takstoler med opptil 70 meter fri spennvidde skaper også muligheter.
Men det handler også mer og mer om å lage energieffektive bygninger. MRK arbeider etter Green Buildings retningslinjer og for å bygge med lavest mulige u-verdier.
– Vi gjør alltid en energiberegning for hvert bygg, men så er det selvsagt opp til kunden å velge f.eks. standarden for isoleringen.

MANGE FORDELER

Med materialvalget er det enklere, MRK har nå jobbet med Knauf Insulation i fire år. Og ifølge Marcus Lindstein, markedssjef i MRK, er det både av økonomiske og praktiske årsaker.
– Jeg mener det er god kvalitet til en god pris. Én stor fordel er at Knauf Insulations isolering er godt pakket på pall og tar lite plass.
Når man, som vi, jobber med ekstremt store bygninger, er det svært viktig at isoleringen ikke tar opp for stor plass og er i veien.
– Montørene våre liker dessuten Knauf Insulation, fordi det er stivt og støver lite, sier Marcus Lindstein.
Derfor taler alt for et fortsatt godt samarbeid med Knauf Insulation.
– Vi har en innarbeidet relasjon og er fornøyde, så vi vil jobbe med alle våre leverandører.
Å bytte fra prosjekt til prosjekt er ikke vår stil, sier Roger Kerttu.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023