Miljøpoeng til Knauf Insulation

By Anonym
desember 31, 2015

Miljøbedømmelse iht. LEED, Leadership in Energy and Environmental Design, vinner terreng, og i den kommende oppdateringen, LEEDv4, blir det lettere enn noensinne å samle poeng, takket være Knauf Insulation.
I kategorien ”Beste innemiljø” får Knauf Insulations produkter med ECOSE-teknologi maksimal score siden de er sertifisert til å tilfredsstille en rekke krevende miljøstandarder, slik som Eurofins Gold og Blue Angel.
LEED, som har eksistert siden 1999, er det mest kjente systemet for å bedømme miljøytelsen til bygninger. Bygninger og inngående materialer vurderes og får poeng etter påvirkning på nærmiljø, vann- og energibruk, materialer samt inneklima. Det gis dessuten bonuspoeng for innovasjon i prosjektet og regionale hensyn.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023