Miljø & Helse

Knauf Insulation er det første selskapet i verden som har oppnådd Eurofins' ettertraktede gullstandard for inneluftkomfort.

All isolasjon produsert av Knauf Insulation er fra naturlige og resirkulerte materialer. Vår ECOSE Technology bindemiddel er fri for formaldehyd, fenoler og akryl.

Eurofins

Bevegelsen i retning av større energieffektivitet i bygninger forventes å føre til at bygninger blir stadig mer lufttette med betydelig mer isolasjon. Dette vil til gjengjeld føre til større krav til produktene på grunn av de strenge kravene som gjelder for luftkvalitet innendørs samt en vekst i antall obligatoriske og frivillige produktforskrifter. Eurofins' sertifiseringsprogram for inneluftkomfort, som kombinerer kriteriene i de obligatoriske og frivillig produktforskriftene i ett seriøst merke, gir både produsenter og kunder en samlet oversikt over hvordan produktene klarer seg i forhold til kravene til inneluft.

Dokumentasjon om miljø och helse:

Samsvarserklæring

Samsvarserklæring – St Helens-fabrikken (glass)Samsvarserklæring – Cwmbran-fabrikken (glass)Samsvarserklæring – Queensferry-fabrikken (stein)
Samsvarsbevis – St Helens-fabrikken (glass)Samsvarsbevis – Cwmbran-fabrikken (glass)Samsvarsbevis – Queensferry-fabrikken (stein)
DyttestrimmelEcobatt 0033Ecobatt 0035
FDV - DyttestrimmelFDV - Ecobatt 0.033FDV - Ecobatt 0.035
Ecobatt and EcoblanketLydrull for lette skilleveggerNettingmatte
FDV - Ecoblanket og EcobattFDV - Lydrull for lette skilleveggerFDV - Nettingmatte
Rud med foileRull med papirTrinnlydplate
FDV - Rull med folieFDV - Rull med papir

FDV - Trinnlydplate

  Supafil Frame
  

FDV - Supafil Frame

Sikkerhetsdatablader

SDS Glass Mineral Wool with ECOSE SDS Rock Mineral Wool with ECOSE
Glass Mineralullprodukter - ECOSE Technology Steinullprodukter - ECOSE Technology
Co SHH Rock Mineral Wool Insulation SDS Glass Blowing Mineral Wool
Steinullprodukter - PF Binder Blåseull Produkter