Press

Maja Buha vinner pris for sitt store engasjement på KINE-konferansen

By Nicole Den Dulk
juli 09, 2024

Knauf Insulation er stolte av å kunngjøre at Maja Buha, Digital Project Lead for Norden, har blitt tildelt den prestisjetunge Commitment Award på KINE-konferansen 2024. Denne utmerkelsen anerkjenner hennes enestående engasjement og fremragende bidrag til å drive digitale initiativer i Norden.

I sin rolle har Maja vist en enestående dedikasjon til å fremme digitale løsninger, noe som betydelig har forbedret operasjonell effektivitet og kundengasjement. Hennes innovative tilnærming og utrettelige arbeidsmoral har satt en ny standard for digital transformasjon innen organisasjonen.

Commitment Award gis til personer som eksemplifiserer Knauf Insulations kjerneverdi av engasjement gjennom deres urokkelige dedikasjon, eksepsjonelle prestasjoner og innflytelsesrike bidrag. Majas innsats med å lede flere digitale prosjekter samtidig og effektivt samarbeid med tverrfaglige og internasjonale team har vært avgjørende for å oppnå selskapets strategiske mål.

"Jeg er dypt beæret over å motta denne prisen," sa Maja Buha. "Denne anerkjennelsen reflekterer det harde arbeidet og lidenskapen jeg har for digital innovasjon. Jeg er begeistret for å fortsette å presse grensene og bidra til Knauf Insulations suksess."

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023