Lambda 35 er ingen revolusjon, men …

By Anonym
juni 02, 2016

Noen ting skjer plutselig og revolusjonerende.
I moderne historie har det vært en rekke tydelig hendelser som har markert starten på noe nytt. Bare for å ta noen eksempler, kan vi nevne Berlinmurens fall i 1989 og Apples første iPhone i 2007 (ja, smarttelefonene er ikke engang ti år gamle!).
Og det skjer hele tiden nye ting som kan være vanskelig å forstå til å begynne med, til du en dag innser at hverdagen er blitt endret. Det at de fleste av oss hadde en trykt morgenavis for noen år siden, er for eksempel ikke en selvfølge i dag.
Det at vi i Knauf Insulation reduserer lambdaverdien på EcoBatt-produktene til 35, er ingen revolusjon. Men det er et godt eksempel på noe som ikke skjer over natten, men som er uunngåelig. Fordelene er åpenbare: Lavere oppvarmingskostnader gir bedre økonomi og lavere CO2-utslipp.
Det gir enda en fordel også, og den byr Knauf
Insulation på. Den nye og bedre varmeisolerende glassullen koster ikke mer enn den tidligere versjonen av EcoBatt!
I et intervju på side 6–7 i dette tidsskriftet forklarer professor emeritus Jonny Kronvall hvorfor glassull med høy isoleringseffekt dessverre velges bort på grunn av blant annet manglende kunnskap og manglende livsløpanalyse.
Prosessen som innebærer isolering med lavere lambdaverdi har begynt og etterspørres mer og mer, men det er ikke feil om erfaring og vitenskap staker ut den historisk riktig kjøreretningen.

Peter Isacsson
General Manager Nordics

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023