Knauf lanserte nye produkter våren 2021

By Knauf Insulation on mars 12, 2021

Den ledende mineralullsprodusenten Knauf Insulation har lansert en rekke nye produkter, for å kunne dekke hele behovet for isolasjonsløsninger på en enda bedre måte.

Den som allerede er kjent med Knauf Insulations sitt produktutvalg, vil se at det finnes en rekke nyheter på listen. Knauf Insulation har tilbakeført produkter med lambdaverdi 37, fordi dette har vært etterspurt av kunder, og introduserer et helt nytt utvalg av lydisolerende produkter. Parallelt med oppdateringen av utvalget er det utviklet emballasje med et helt nytt utseende. Fargen på emballasjen representerer egenskapene til innholdet, slik at kundene enkelt kan skille mellom produktene på lagerhyllen. Den mørkeblå fargen angir at det handler om akustikkprodukter, som er perfekt tilpasset for lydisolering. Lyseblå viser til lambdaverdi 37, oransje til lambdaverdi 35 og grønn til det mest energieffektive alternativet med lambdaverdi 33.

I likhet med tidligere produkter er nyhetene utviklet med selskapets patenterte bindemiddel ECOSE® Technology. Dette naturlige bindemiddelet uten tilsatt formaldehyd, kjemikalier og farge er en unik bestanddel som, sammenlignet med tradisjonelle bindemidler, reduserer den innbundne energien med opptil 70 % og gjør materialet svært behagelig å arbeide med, fordi det i prinsippet ikke har ubehagelig lukt eller gir kløende hud.

Knauf Insulation har utviklet en utførlig isolasjonsveiledning, der det gis detaljert informasjon om løsningene produsenten tilbyr. Brosjyren beskriver produktenes bruksområder med informative illustrasjoner av installasjoner i bygninger, for å tydeliggjøre funksjonen de har i husets isolasjonssystem.

Klikk her for å se isolasjonsveiledningen.