Knauf lanserte nye produkter våren 2021

By Knauf Insulation
mars 12, 2021

Den ledende mineralullsprodusenten Knauf Insulation har lansert en rekke nye produkter, for å kunne dekke hele behovet for isolasjonsløsninger på en enda bedre måte.

Den som allerede er kjent med Knauf Insulations sitt produktutvalg, vil se at det finnes en rekke nyheter på listen. Knauf Insulation har tilbakeført produkter med lambdaverdi 37, fordi dette har vært etterspurt av kunder, og introduserer et helt nytt utvalg av lydisolerende produkter. Parallelt med oppdateringen av utvalget er det utviklet emballasje med et helt nytt utseende. Fargen på emballasjen representerer egenskapene til innholdet, slik at kundene enkelt kan skille mellom produktene på lagerhyllen. Den mørkeblå fargen angir at det handler om akustikkprodukter, som er perfekt tilpasset for lydisolering. Lyseblå viser til lambdaverdi 37, oransje til lambdaverdi 35 og grønn til det mest energieffektive alternativet med lambdaverdi 33.

I likhet med tidligere produkter er nyhetene utviklet med selskapets patenterte bindemiddel ECOSE® Technology. Dette naturlige bindemiddelet uten tilsatt formaldehyd, kjemikalier og farge er en unik bestanddel som, sammenlignet med tradisjonelle bindemidler, reduserer den innbundne energien med opptil 70 % og gjør materialet svært behagelig å arbeide med, fordi det i prinsippet ikke har ubehagelig lukt eller gir kløende hud.

Knauf Insulation har utviklet en utførlig isolasjonsveiledning, der det gis detaljert informasjon om løsningene produsenten tilbyr. Brosjyren beskriver produktenes bruksområder med informative illustrasjoner av installasjoner i bygninger, for å tydeliggjøre funksjonen de har i husets isolasjonssystem.

Klikk her for å se isolasjonsveiledningen.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023