KNAUF INSULATIONS VISJON «FOR A BETTER WORLD» STÅR I FOKUS I DET NYE BÆREKRAFTSKAPITTELET

By Knauf Insulation
februar 22, 2022

Kontinuerlig forbedring definerer Knauf Insulations bærekraftsreise. Ambisiøse milepæler legger en tydelig retning for den reisen.

Knauf Insulations bærekraftsstrategi #ForABetterWorld står i fremste rekke i det nye bærekraftskapittelet vårt.

Det nye kapittelet demonstrerer den kontinuerlige forbedringsreisen vår på veien mot å redusere selskapets miljøpåvirkning, utnytte ekspertisen vår for å skape bedre bygninger og inspirere til et arbeidsmiljø der alle kan trives.

Kapittelet viser hvordan disse ambisjonene definerer Knauf Insulations fire viktigste bærekraftsmål – sette folk først, oppnå null karbon, skape en sirkulær økonomi og skape bedre bygninger – og det er byggeplassavsnitt for hver av målene med nyheter og innsikt fra hele selskapet.

Holde ambisjonene på riktig spor

I tillegg har selskapet satt seg kortsiktige mål for 2025.

Disse målene er viktige fordi de tilbyr målbare milepæler for suksess for å sikre at selskapets bærekraftambisjoner holdes på riktig spor, og alle er ansvarlige for å oppnå suksess.

Målene for 2025 omfatter blant annet å redusere karboninnholdet i produktene våre med 15 % og sende null produksjonsavfall til deponier. Vi har også som mål å redusere ulykkesprosenten vår med 55 % innen 2023.

Bærekraftskapittelet ser også på hvordan #ForABetterWorld bygger på selskapets bærekraftssuksess.

Bærekraftig fremgang siden 2010

Til tross for en betydelig økning i produksjonen opp gjennom årene, har Knauf Insulation siden 2010 redusert energiforbruket og utslippene med 23 %, minsket deponiavfall med 67 % og redusert antallet ulykker som resulterer i uproduktiv tid, med 63,6 %.

Knauf Insulations Group Sustainability Director, Vincent Briard, sier følgende: «Vi må være svært ambisiøse for å oppfylle målene våre for 2025, men vi har et solid grunnlag på plass for å klare det.»

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023