KNAUF INSULATION TILBYR ET ENDA STØRRE UTVALG AV BÆREKRAFTIGE PRODUKTER

By Anonym
november 18, 2009

Knauf Insulation, Nord-Europas ledende produsent av isolasjonsprodukter, introduserer nå i Norge Perimeter Plus  løs glassull som er spesielt utviklet for Blow-in-Blanket -systemet (BIBS).

Blow-in-Blanket-systemet (BIBS) ble introdusert i 1983 og er en patentert metode for å blåse løs glassull inn bak en fiberduk i reisverksvegger og skråtak i hus under bygging. I USA er dette nå den raskest voksende metode for å isolere reisverkshus og over 100.000 boliger blir hvert år isolert på denne måten.  Perimeter Plus ble utviklet av Knauf Insulation i USA spesielt for BIBS systemet men er også meget godt egnet for isolering av åpne loft. Systemet er nå tilgjengelig i Norge. 

Perimeter Plus har optimale termiske egenskaper og utmerkede deknings- og blåseegenskaper.  Produktet blåses inn bak en fiberduk, som gir en visuell bekreftelse av kvaliteten på monteringen i ethvert område. Dette er en rask, tørr og renslig prosess.  

Perimeter Plus kan brukes som et Blow-in-Blanket-system i lukkede hulrom i både nye og eldre bygg. Det allsidige systemet kan dessuten anvendes i åpne loftsrom, der det kan blåses inn med lavere densitet enn tradisjonell blåseull for en mer kostnadseffektiv isolasjon, eller blåses inn med samme densitet som eksisterende systemer for å gi bedre termisk ytelse.

Perimeter Plus fyller alle åpninger og hulrom og tetter godt rundt rør, el-bokser og andre tekniske installasjoner, Dette gir tett isolasjon med utmerket teknisk og akustisk ytelse og hurtig isolering.  I motsetning til cellulosesystemer krever ikke Perimeter Plus tilsetning av bindemidler eller væte, noe som betyr at det ikke byr på problemer å arbeide i trange rom. I tillegg blir det ikke avkapp og rester. Det er derfor ikke nødvendig å sette av ekstra tid til å rydde opp.

Per Gillebo som er salgssjeg i Norge sier: "Perimeter Plus er en del av en omfattende portefølje av isoleringsløsninger, og styrker Knauf Insulations engasjement og omdømme som en produsent av bærekraftige isolasjonsprodukter av høy kvalitet som bidrar til å redusere karbonutslipp."

"Perimeter Plus vil bli meget populært blant byggefirmaer og huseiere fordi det er et kostnads- og tidsbesparende produkt med utmerket termisk ytelse."

For ytterligere informasjon om Perimeter Plus Blow-in-Blanket-system, send en e-post til [email protected] eller besøkhttp://www.knaufinsulation.no/

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023