Knauf Insulation tar isoleringen inn i BIM

By Anonym
september 17, 2014

Fra og med i dag finnes samtlige glassullsprodukter med ECOSE®Technology-bindemiddel fra Knauf Insulation tilgjengelig som BIM-objekt. BIM-objekt fra Knauf Insulation er av nordisk konstruksjon, men vil være tilgjengelig for BIM-prosessen i hele verden. Bak modellen står selskapet BIMobject AB. 

BIM-objekt, tredimensjonal prototype med datainformasjon, er en byggestein produsert av – i byggebransjen – såkalt BIM-modeller. 
– BIM-modeller er en teknisk revolusjon innen byggebransjen som gjør at man allerede før man bygger kan skape en 3D-modell som omfatter den minste detalj i byggingen; alt fra for eksempel isolering til sofaen som skal plasseres i huset. Objektet inneholder nøyaktig data for hver detalj og hvordan dette påvirker helheten i modellen, forklarer Stefan Larsson, CEO på BIMobject AB. 
BIM-objekt sparer tid og penger
Knauf Insulations datterselskap Knauf Danogips og Norgips har i lang tid lansert sine produkter som BIM-objekt. Nå er tiden kommet for isolering.
– Når det gjelder isolering skal Knauf Insulation være i forkant når det gjelder innovasjon og nye tekniske løsninger. Derfor er det en selvfølge for oss å lansere våre isoleringsprodukter som BIM-objekt. Jeg er overbevist om at byggebransjen kommer til å spare både tid og penger, sier Peter Isacsson, Nordic General Manager for Knauf Insulation Norden, og legger til;
– Dette handler i bunn og grunn om å gjøre det enkelt for våre kunder.  Våre isoleringsobjekter vil gi de som bygger full kontroll på hvordan isoleringen påvirker bygget. 
Last ned BIM objekt her; http://knaufinsulation.bimobject.com/

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023