KNAUF INSULATION ER DE FØRSTE TIL Å MOTTA EUROFINS GULLSTANDARD FOR INNELUFT

By Anonym
november 18, 2009

Knauf Insulation er det første selskapet i verden som har oppnådd Eurofins' ettertraktede gullstandard for inneluftkomfort. Gullstandardsertifikatet ble tildelt Knauf Insulations nye, revolusjonerende mineralullprodukter laget med ECOSE® Technology og dattekan ses som en klar bekreftelse på Knauf Insulations nye produktutvalg med ECOSE Technology forbedrede miljømessige kvaliteter.

I sin tale etter tildelingen sa dr. Roland Augustin, direktør ved Eurofins avdeling for sertifisering av kjemisk sikkerhet: "Vi berømmer Knauf Insulation for å lede an i kampen for en mer bærekraftig fremtid." Dr Augustin forklarte videre: "Knauf Insulations produktutvalg av ubelagt glassmineralull med ECOSE Technology oppfyller alle krav i Eurofins' gullstandard for inneluftkomfort og er derfor sertifisert som et fremragende materiale i henhold til bestemmelsene vedrørende utslipp av flyktige organiske forbindelser (VOC) i inneklimaet."
"Knauf Insulation setter strenge standarder når det gjelder sine produkters bærekraftighet, og vi er stolte av å være de første som mottar dette ettertraktede gullstandardsertifikatet, sa administrerende direktør fot Knauf Insulation, Tony Robson. Videre sa han: "I dag feirer vi at den første delen av produktutvalget vårt har blitt sertifisert gjennom dette programmet. På sikt har vi planer om å prøve å få alle våre mineralullprodukter sertifisert av Eurofins."

Bevegelsen i retning av større energieffektivitet i bygninger forventes å føre til at bygninger blir stadig mer lufttette med betydelig mer isolasjon. Dette vil til gjengjeld føre til større krav til produktene på grunn av de strenge kravene som gjelder for luftkvalitet innendørs samt en vekst i antall obligatoriske og frivillige produktforskrifter. Eurofins' sertifiseringsprogram for inneluftkomfort, som kombinerer kriteriene i de obligatoriske og frivillig produktforskriftene i ett seriøst merke, gir både produsenter og kunder en samlet oversikt over hvordan produktene klarer seg i forhold til kravene til inneluft.

Knauf Insulations lansering av bærekraftige isolasjonsprodukter er i tråd med Knauf Insulations mangeårige kultur for miljømessig ansvarlighet og ønske om å gå i spissen for bærekraftighet. "Vi er meget fornøyde med at vår mineralull med ECOSE Technology er tildelt Eurofins' gullstandard for inneluftkomfort. Det er den mest omfattende standarden som er tilgjengelig i dag, og den oppfyller alle eksisterende kriterier med hensyn til luftkvalitet innendørs i hele Europa," sa teknisk direktør i Knauf Insulation, David Ducarme. "Denne anerkjennelsen fra Eurofins understøtter Knauf Insulations innsats for å forsyne kunder med innovative produkter som også innfrir markedets økende behov for mer bærekraftige byggematerialer."

ECOSE Technology er beskyttet av en rekke verdensomspennende patenter. Det er en ny, banebrytende bindemiddelteknologi som ikke bare brukes til mineralull, men gir lignende fordeler til andre produkter og industriprosesser der det er en fordel å erstatte harpiks, f.eks. trebasert panel, blåsemidler og friksjonsmaterialer (www.ecose-technology.com).

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023