Kampanje med mange vinnere

By Anonym
desember 15, 2014

Vårt budskap var: prøv oss! Mange fulgte oppfordringen og oppdaget fordelene med Knauf Insulations glassull EcoBatt. Det gjorde alle til vinnere. Men noen er ekstra fornøyde, de vant dessuten fine premier i konkurransen.

Kampanjen ”Prøv oss” skapte et ekstra rush hos våre forhandlere. Både gamle og nye kunder passet på å velge EcoBatt til sine isoleringsbehov – samt å delta i konkurransen om mange fine premier.

– Uten å gå inn på detaljer har kampanjen lykkes med å nå ut til mange sluttkunder, og vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra forhandlerne, sier Micaela Ådahl, markedssjef hos Knauf Insulation Norden.

Premiene i konkurransen var virkelig noe å konkurrere om. Vinneren i hvert land får en buet full UHD 55” LED-TV, nr. 2 får den nye iPhone 6 med 4,7-tommers HD-skjerm og nr. 3 får den nye iPad Air 2.

Her er vinnerne!

DANMARK: 
Brian Herse, Kolding. 
Anders Dalitz Larsen, Hillerød. 
Frank Levring Hansen, Silkeborg.

SVERIGE: 
David Florin, Kungälv. 
Daniel Karlsson, Norrtälje. 
Jesper Johnsson, Grebbestad.

NORGE: 
Birger Løfald, Rindal. 
Maiken Tholo, Sandnes. 
Pål Erik Svendsberget, Rena.

FINLAND: 
Kari Fors, Kalajoki. 
Jari Röksä, Espoo. 
Valio Korpela, Räyrinki.

Gratulerer til alle sammen!

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023