Her er det Knauf Insulation som gjelder!

By Anonym
desember 14, 2014

I vår bestemte XL-BYGG Östra Sörmland i Vagnhärad seg for å ta inn Knauf Insulation som eneste leverandør av glassull. Årsak: De mistet salg til konkurrenter som solgte glassull fra nettopp Knauf Insulation.

– Siden har vi økt omsetningen merkbart, sier Thomas Bock, adm. dir. og eier av XL-BYGG Östra Sörmland.

Thomas Bock begynte i byggebransjen i 1987 og kan i dag bransjen ut og inn. Den første tiden jobbet han på leverandørsiden, blant annet som selger og plassjef i et selskap som solgte trebaserte plater. Men han ville ha noe eget – og i 2003 fikk han mulighet til å kjøpe Östra Sörmlands Trä i Vagnhärad.

Da omsatte de for 19 millioner svenske kroner i året. I dag omsetter selskapet – som har vært en del av XL-BYGG siden 2007 – for 60 millioner svenske kroner. Thomas Bock peker på fordelen med å drive i en ekspansiv region, men det rekker ikke som forklaring på den raske veksten.

– Vi har også økt sortimentet og bygget om butikken og lageret. Dessuten har vi satset på å ha produktene i hyllene – ellers drar kunden et annet sted – og på å kunne yte god service takket være våre gode kunnskaper.

Eneste leverandør 
Der spiller Knauf Insulation en stor rolle på isoleringssiden som eneste leverandør av glassull.

– Vi har alltid to lass i plukklageret og ytterligere et lass i bufferlageret. Dessuten har selgeren Kristian Grönvall vært her flere ganger og presentert produkter, både for oss og byggekundene. Det betyr mye.

Valget av Knauf Insulation var enkelt for Thomas Bock. Kundene ville ha produk- tene.

– Det er god kvalitet, isoleringsverdi og brannklasse til riktig pris. Vi har ikke angret på valget.

Helt friksjonsfritt 
Like fornøyd er sønnene Daniel og Jonas, som er i ferd med å ta over ansvaret for bygghandelen nå når pappa Thomas planlegger å trappe ned.

– Det har fungert helt friksjonsfritt med Knauf Insulation. Og jeg har ikke hørt ett negativt ord fra kundene etter byttet, tvert i mot, sier Daniel.

Noe som raskt bekreftes av Audrius Butkus fra Litauen, som har drevet et vellykket byggeselskap, Adisis Bygg, i et par år i Vagnhärad og Trosa. Han står på plukklageret og fyller opp tilhengeren med trematerialer og EcoBatt fra Knauf Insulation.

– Dette er gode greier, jeg bruker bare isolering fra Knauf Insulation. Og da de utviklet den nye kniven, ble isoleringen enda enklere å jobbe med.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023