Grundig utdanning og optimal erfaring betyr beste rådgivning

By Nicole Dendulk
desember 17, 2019

Brian Jessen startet for seg selv med Jessen Tømrer & Snedker ApS for åtte år siden. Og med sin bakgrunn som tømrer, trelastselger, byggingeniør og nå tømrermester med folk i sitt brød, har han de verktøyene han trenger for å gi kundene råd om valg av riktige materialer til byggeprosjektet.

Som ansatt tømrer overtok Brian «Jessen Tømrer & Snedker». Bakgrunnen som byggingeniør gav ham den tekniske forståelsen som skulle til for å drive en slik virksomhet. Men før den tid reiste han jorden rundt som tømrer og arbeidet fast i Tyskland en tid, før han utdannet seg som byggingeniør og ble byggeleder ved Als. Men erfaringen fra trelasten har også bidratt til den solide erfaringen han har i dag.

Vi vokser bare fordi vi oppfører oss ordentlig

Ifølge Brians teori er den viktigste årsaken til vekst at de alltid lytter til kundene. Som han sier: «Vi er jo bare mennesker, så ja, en sjelden gang skjer det feil også hos oss». For eksempel da de valgte bort dampsperren i et kjøkkengulv, fordi det var kjeller under. For slik er reglene ved bygging i flere etasjer. Men gulvet viste seg å være et absorberende materiale og bulet derfor opp. Tre dager etter var dampsperren på plass, og kjøkkengulvet var perfekt rehabilitert. Kunden ble lykkelig og måtte selvsagt ikke betale noe. Så raske tiltak er en nødvendighet, hvis vi skal lytte til Jessen Tømrer & Snedkers forretningsfilosofi. «Den første regningen er den billigste. Alt etter den er bare fordyrende», sier Brian Jessen.

Men hvorfor velger dere egentlig Knauf-isolasjon?

Den første opplevelsen med Knauf var fra Trælasten I Rødding. Brian husker tydelig da de skulle begynne å selge produktet. Til å begynne med brukte de bare steinull – og senere kom glassullen. Men så kom Knauf på markedet. Og det var mye billigere i innkjøp. I løpet av de neste årene ble Knauf dominerende på markedet, og ikke bare pga. prisen. Faktum er at det ikke klør eller støver så mye. Ja, medarbeiderne synes det er behagelig å bruke Knauf. Så det har stor innvirkning på valget.

Jessen Tømrer & Snedker risikerer gjerne ryktet sitt for Knauf

Virksomheten bruker begge materialtyper: Plater og innblåsing. Og de følger alltid beskrivelsene fra Knauf – men de lytter selvsagt også til arkitekter, rådgivere og andre fagfolk. For fordommene om at det «setter seg» og faller sammen er alltid til stede! Men Brian gjør det han kan for å overbevise rådgiverne om at Knauf ER bedre, og ber derfor innimellom om dokumentasjon for det motsatte. Heldigvis er Brian teknisk flink til å velge: Fortiden som selger hos en trelasthandler har gitt ham den nødvendige erfaringen til å vite hva som fungerer, og hva som er best å velge rent økonomisk.

Alle mann på plass – og nå også med rotasjonsordning

I dag sitter Brian Jessen med eget firma på niende året. For åtte år siden var de ti mann. Nå er de 33. Og I høstferieuken «leier» Brian inn sju ekstra mann for å kunne oppfylle kundenes behov. Som han stolt sier: «Vi har ikke selv hatt noen til overs i den tiden vi har vært i gang!». Det er også viktig for ham å tilby medarbeiderne allsidige oppgaver. Så i et kjempeprosjekt i Horsens, som kjører med mange gjentakelser i løpet av de neste tre årene, sørger han for rotasjon og lar gamle lære opp nye. «Det skaper trivsel å ikke kjøre med gjentatte arbeidsoppgaver så lenge», slutter han.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023