FREMTIDENS ISOLASJON ER HER

By Anonym
september 06, 2011

Knauf Insulation, en av verdenes største og raskest voksende produsenter av isolasjon, har lansert glassullserien Space med ECOSE® Technology på det norske gjør-det-selv-markedet.

Knauf Insulation har en global omsetning på en milliard euro og produksjonsanlegg i Europa, England, Russland og Nord-Amerika, og benytter toppmoderne teknologi til å fremstille kvalitetsprodukter som glass- og steinull, ekstrudert polystyren (XPS) og ekspandert polystyren (EPS). 

Glassullisolasjon er kjent for å ha en utmerket termisk ytelse og evnen til å redusere karbonutslipp, og har - med god grunn - vært en populær løsning for energieffektivisering av bygninger i mange år. Den har god isolasjonsevne, A1 brannklassifisering, god lydabsorpsjon, enestående miljøkvaliteter og gir meget god valuta for pengene.

Space Slab og Space Roll skjæres lett, støver lite og monteres enkelt i vegger, gulv og tak. Space-produktene er dessuten laget med ECOSE® Technology, som er en ny, banebrytende teknologi og Knauf Insultions nyeste bidrag til en bærekraftig utvikling.

Bindemiddelet i produkter fremstilt med ECOSE® Technology er laget av fornybare organiske materialer i stedet for oljebaserte kjemikalier og inneholder ikke fenoler, tilsatt formaldehyd eller syntetiske fargestoffer. Vår glassullprodukter har et høyt innhold av resirkulert glass. De komprimeres ved pakking for å redusere transportemisjoner, gjøre håndteringen enklere og redusere behovet for lagerplass.

Salgssjef for Norge, Per Gillebo, sier at lanseringen av Knauf Insulations Space-serie vil gi boligeiere muligheten til å redusere sitt karbonfotavtrykk og gjøre boligene varmere om vinteren og kjøligere om sommeren.

"Ifølge en rekke miljøgraderingstabeller, er glassull den mest miljøvennlige isolasjonen på markedet," sier Per. "Ved å isolere boligen vil ikke bare boligeiere redusere karbonutslippet, men også oppleve at strømregningen krymper".

Takket være ECOSE® Technology verken ser eller kjennes Space Slab og Space Roll ut som andre mineralullprodukter. De inneholder ingen syntetiske farger, men har en naturlig, brun farge, og er behagelige å jobbe med.

Flere opplysninger finnes på www.knaufinsulation.no

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023