Fra ord til handling

By Anonym
desember 15, 2014

Takk for tilbakemeldingene. Nå tar vi i Knauf Insulation neste skritt og begynner å vurdere alle forbedringsforslagene.

Kundeundersøkelsen Lytt og lær, som vi startet i begynnelsen av året, har vist oss svart på hvitt hva kundene mener om oss. Vi er glade for all rosen vi har fått, men det bruker vi ikke så mye energi på – vi vil fokusere på forbedringsmulighetene dere har pekt på.

Og nå går vi fra ord til handling, både på smått og stort. Her er noen endringer og forbedringer vi har startet på og som i enkelte tilfeller allerede er realisert.

  • Tydeligere teknisk dokumentasjon. Den tekniske informasjonen om egenskapene til produktene og den tilhørende dokumentasjonen kan nå lastes ned som BIM-objekt via Knauf Insulations hjemmeside. Vi er blant de første isoleringsprodusentene som bruker dette fremtidsrettede hjelpemiddelet. Vi har dessuten utarbeidet helt nye produktdatablad som er svært informative og enkle å tolke.
  • Tydeligere merking av produkter. Nye etiketter kommer snart.
  • Kniv til å skjære i EcoBatt. Vår nye og spesialkonstruerte kniv er en suksess blant brukerne – og vi har utviklet et nytt skjærebord også!
  • Bedre produktoversikt. Utarbeides nå per land og språk.

Dessuten har vi, for forhandlerne av våre produkter, utarbeidet et helt nytt markedsføringsmateriell som kan brukes i lokale arrangementer.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023