FOKUS PÅ KUNSKAP
FOKUS PÅ KUNNSKAP

En av de største utfordringene med et lavenergibasert og bærekraftig bygd miljø er å sikre at bygninger presterer som forventet i virkeligheten og ikke bare på utforming, spesielt siden vi alle bruker bygningene forskjellig.

Vi i Knauf Insulation utvikler en forståelse av hva som skjer på bygningsnivået og hvorfor. For å revolusjonere forståelsen av hvordan bygninger yter, er vi.

TESTE BYGNINGER

Etter år med intensive studier er selskapet nå ledende innen forskning på isolasjon og energieffektivitet i bygninger, som omfatter alt fra evaluering og installasjon til detaljert overvåkning og dataanalyse. Vi samarbeider med ledende universiteter og institutter om bygningsfysikk for å få en bedre forståelse av bygninger, inkludert varmetaptester.

UTVIKLING AV STANDARDER

Vi arbeider for å få på plass riktige standarder for bygningsytelse, også for brannsikkerhet. Ved å samarbeide med brannsikkerhets- og konstruksjonseksperter så vel som bransjekollegaer innen Fire Safe Europe, får vi en bedre forståelse av hvordan endringer i varmeforskrifter for bygninger påvirker brannsikkerheten og av hvordan landene i Europa reagerer.

BYGGE ET EKSPERTNETTVERK

Vi samarbeider med ledende bygningseksperter, arkitekter, beslutningstakere og byggekjeden for å forstå hvordan man kan levere bygninger som faktisk yter som tilsiktet, for å utarbeide nye isolasjonsløsninger og for å definere de regulerende verktøyene som trengs for å kunne levere slike løsninger i praksis.

Klikk på koblingen nedenfor for å lese hvordan Knauf Insulation ønsker å hjelpe byggekjeden med å få mest mulig ut av sparepotensialet til isolasjon.

SPARA ENERGI I PRAKTIKEN, INTE BARA I TEORIN

Vi samarbetar med forskare och byggexperter för att granska vilken effekt isolering har på energieffektiviteten i renoverade bostäder.