Energismart produksjon og bedre produkter

By Thomas Pompe
mai 24, 2018

I slutten av 2017 ble Knauf Insulations årlige Insulation Matters publisert. Den sammenfatter firmaets bærekraftsarbeid.

Publikasjonen inneholder en rekke positive nyheter. Siden 2010 har Knauf Insulation redusert energiforbruket med drøyt 20 prosent og senket karbondioksidutslippene med 25 prosent.

Dermed har to av firmaets bærekraftsmål for 2020 blitt innfridd allerede nå. Men arbeidet fortsetter med uforminsket styrke, blant annet gjennom investering i et nytt, toppmoderne produksjonsanlegg i Luxemburg for 100 millioner euro som ytterligere reduserer firmaets globale fotavtrykk.

Samtidig utvikler Knauf Insulation nye effektive isoleringsløsninger, blant annet Supafil Max for modulbygging av hus og utvikling av Urbanscape Green Roof System.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023