EN UTRYGG VERDEN – EN TID FOR Å SPARE ENERGI

By Anonym
oktober 30, 2011

I løpet av det siste året har dramatiske hendelser i Japan og Midtøsten vist hvor sårbare vi er som følge av vår avhengighet av energi, og hvilken usikkerhet denne avhengigheten kan skape. I denne rapporten – Knauf Insulations andre bærekraftrapport – ser vi på denne saken og forklarer den viktige rollen som energisparing i hus og bygninger kan spille når det gjelder å forbedre situasjonen. Vi erkjenner at det ikke er noen lett oppgave. Derfor ser vi også på de eksisterende utfordringene ved å levere lavenergihus og de utfordringene vi står overfor når det gjelder å forbedre bærekraften for både produktene våre og selskapet vårt.

Vi møter også på denne usikkerheten ved å sette klare, langsiktige mål for oss selv innen bærekraft, for å gi oss selv en klar retning for hvor vi ønsker å gå, uansett hva som skjer i verden. Mens fjorårets bærekraftrapport var en første beskrivelse av hvor vi stod innen bærekraft, går vi i årets rapport lenger enn bare å rapportere om tall. Der beskriver vi nemlig våre fokusområder og langsiktige mål, inkludert en forpliktelse om null avfall, null karbonproduksjon samt å bli et førstevalg som arbeidsgiver.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023