Byggmester Stian Persson: "EcoBatt er rimelig og holder svært høy kvalitet"

By Thomas Pompe
september 25, 2018

 

 

   

Byggmester Stian Persson: "EcoBatt er rimelig og holder svært høy kvalitet"

Byggmester Stian Persson AS har testet flere ulike typer glassull.

Men de siste fem årene har de utelukkende brukt EcoBatt fra Knauf Insulation.

 – Den er rimelig holder svært høy kvalitet. De som jobber med den, peker også på en annen viktig fordel: Den klør ikke, sier Stian Persson.

 

Byggmester Stian Persson på Tyssøy utenfor Bergen er en driftig kar som i en alder av 36 allerede har rukket å gjøre en hel del. I sju år drev han et selskap sammen med en maler.

– Men vi hadde ulike visjoner om selskapets fremtid, så vi bestemte oss for å gå hver vår vei. Vi samarbeidet fortsatt, men i ulike selskaper.

Stian Persson AS startet i 2012 og driver med husbygging, maling og muring i bergensområdet. Tremenningen Ørjan kom noen år senere inn som deleier med 10 prosent, og de to sist ansatte – som er litauiske tømrere – var en tilfeldighet som senere skulle vise seg å være rene lykkekastet.

 

God kjemi

Det var en kunde som ønsket at Stian skulle ta inn de to litauerne, som han hadde god erfaring med.

 – Det viste seg at vi hadde en svært god kjemi, sier Stian.

Den korte historien er at de to litauerne er ansatt i selskapet til Stian i dag. Og at han etablerte et felles selskap med de litauiske selskapene der de jobbet tidligere. Dette selskapet – SP Personell AS – har ca. 15 ansatte som leier ut håndverkere til Stians byggeselskap.

– Det gjør oss i stand til å ekspandere og ta på oss litt større prosjekter.

Et slikt litt større prosjekt var byggingen av Ridecenter for ZB Competition i Nesttun, som sto ferdig våren 2017 og der Stian Persson AS var delentreprenør.

 

Fuktig klima

– Det ble et godt referanseprosjekt, og vi ønsker gjerne flere oppdrag av denne typen.

Klimaet i bergensområdet er fuktig, og det stiller krav til de som bygger, spesielt ved renovering når huset skal tilleggsisoleres.

– Det er viktig med ventilasjon, og da fungerer den tradisjonelle metoden med isolasjonsplater best.

    Byggmester Stian Persson kjøper det meste av materialene fra Nydal Byggevare AS og er svært fornøyd med samarbeidet generelt og isolasjonen spesielt.

    – Jeg er fornøyd med kvaliteten og tømrerne med at isolasjonen er lett å arbeide med og ikke klør.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023