BSAB blir digitalt

By Anonym
mai 12, 2016

Nå skal BSAB-systemet digitaliseres og tilpasses til BIM (Building Information Modelling).
Knauf Insulation jobber sammen med ”søsterselskapene” Norgips og Danogips for å digitalisere sine produkter.
– Vi er en liten del av et svært stort BIM-prosjekt. Vi har begynt arbeidet og har allerede kommet et stykke på vei, sier Kenneth Ingemarsson, teknisk sjef hos Knauf Insulation Norden.
BSAB er en felles struktur for byggebransjen med kodet informasjon som beskriver bygningsverk og elementer satt sammen av ulike materialer og produkter. BSAB-systemet har siden begynnelsen av 70-tallet vært brukt i AMA (Allmän material- och arbetsbeskrivning) som underlag for å utarbeide tekniske beskrivelser.
Nå har arbeidet med BSAB 2.0 startet for å tilpasse informasjonen digitalt til BIM. Det åpner for en ubrutt informasjonsstrøm mellom byggherrer, arkitekter, konstruktører, entreprenører, installatører og forvaltere.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023