Breeam loser byggerne i miljøvennlig retning

By Anonym
april 01, 2015

Knauf Insulation har sertifisert sine produkter i henhold til Breeam, verdens ledende miljøklassifiseringsverktøy for bygninger.
– Det er et naturlig skritt for oss. Vi ligger i forkant når det gjelder miljøspørsmål takket være vårt egenutviklede bindemiddel ECOSE® Technology, uten tilsatt formaldehyd, sier Kenneth Ingemarsson, teknisk sjef hos Knauf Insulation Norden.

Breeam (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) er et system som raskt, enkelt og tydelig gir svar på hvordan enkelte produkter og hele bygninger påvirker miljøet. Det gir alle aktører – fra bestillere og arkitekter til brukere – et verktøy til å styre byggeprosessen i en miljøvennlig og bærekraftig retning, i tillegg til å få den ferdige bygningen miljøklassifisert. Breeam er i dag det mest utbredte miljøsertifiseringssystemet i Europa. Og globalt er 200 000 bygninger sertifisert med systemet, og en million bygninger er registrert for å bli sertifiserte.
– Miljøspørsmålene blir stadig viktigere, og vi går gjerne foran i utviklingen. Vi har startet arbeidet på det norske markedet og vil fortløpende innføre Breeam på de svenske og danske markedene, sier Kenneth Ingemarsson.
I Breeam-systemet gjøres det en bedømmelse av miljøytelsene basert på ni kriterier: energi, vann, transport, materialer, avfall, ledelse/styring, helse og velvære, forurensning samt arealbruk og økologi.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023