Blåseisolering gir fordeler for entreprenør og kunde

By Anonym
desember 14, 2014

Oulun Taloeristys Oy i Uleåborg er et nystartet selskap i isoleringsbransjen, men eierne Juhani Kiviranta og Jouni Kauppinen har begge bred erfaring fra byggebransjen. Dessuten har de funnet en vinnende kombinasjon: blåseisolering og Knauf Insulation.

– Blåseisolering er fremtiden – veggisolering øker hele tiden – og pro- duktene fra Knauf Insulation er svært gode, sier Juhani Kiviranta.

Det var i juli i år at Juhani og Jouni tok over virksomheten som Länsi-Suomen Puhallusvilla Oy hadde drevet i Uleåborg. Men det var ingen nybegynnere som ga seg i isoleringsbransjen.

Juhani er utdannet økonom og drev tidligere et konsulentfirma som blant annet tilbød byggetjenester og økonomisk forvaltning. Jouni begynte som tømrer, jobbet i fem år med blåseisolering for nettopp Länsi-Suomen Puhallusvilla og har de siste årene jobbet som innkjøper.

Som nye bedriftseiere har de allerede god dreis på virksomheten.

– Blåseisolering er det som gjelder i dag for nybygg og tilleggsisolering. Veggisoleringen øker hele tiden, sier Juhani og berømmer produktene fra partneren Knauf Insulation.

– Produktene deres er virkelig gode. Blåseisolering kommer rett fra fabrikken, klart til bruk, og er lett å arbeide med. Kundefordeler Minst like viktig er kundefordelene med blåse- isolering fra Knauf Insulation, sier Jouni.

– Produktet har god varmeisoleringsevne, er brannklassifisert i Euro-klasse A1, og gir en isoleringsverdi ned til lambda 0,033 installert i vegg eller skråtak. Fordi produktet er tørt kan man jobbe i minusgrader. En annen fordel er at blåseisoleringen fyller godt ut og uten skjøter, også i gamle hus med trekonstruksjon og mange ujevnheter.

Virksomheten går bra. Så bra at Juhani og Jouni ikke alltid rekker over alt.

– Da leier vi inn Craftman Oy, et bemanningsselskap som vi har et godt samarbeid med.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023