BIMobject – suksessen som vokser

By Anonym
februar 11, 2016

Knauf Insulation utvider innholdet på BIMobject med blant annet skreddersydde digitale løsninger for det norske og danske markedet.
– Vår satsing på BIM har vært en suksess. På ett og et halvt år har vi notert oss nesten 40 000 visninger og nesten 8 000 nedlastinger, sier Kenneth Ingemarsson, teknisk sjef hos Knauf Insulation Nordic.

I september i 2014 lanserte Knauf Insulation de første produktene i BIMobject. Enkelt forklart kan man si at hvert enkelt BIM-objekt er en digital legobit, av for eksempel en vegg eller takmodul, med en rekke tekniske spesifikasjoner. For isolering er det for eksempel U-verdi og lydisolering.
Det betyr at arkitekter, byggherrer og entreprenører allerede før byggingen starter, kan lage en 3D-modell som viser hver minste detalj i bygningen; alt fra isoleringen til sofaen som skal stå i stuen. Objektene inneholder nøyaktige data for hver detalj og hvordan den påvirker helheten i modellen.

67 nye objekter
Knauf Insulation har trinn for trinn utvidet innholdet i BIMobject. Det siste nå er at objektene er blitt tilgjengelige i Norge og Danmark. Dessuten har det kommet til ytterligere 67 BIM-objekter.
De fleste av disse er danske BIM-objekter for grunn, yttervegg, bjelkelag og tak. Resten er svenske suppleringer av tunge konstruksjoner.
– Nå har vi et godt oppsett av BIM-objekter for Sverige, Danmark og Norge. I BIM kan kundene nå finne digitaliserte BIM-objekter på de mest etterspurte produktene og løsningene på de ulike markedene, sier Kenneth Ingemarsson.
– Det kan selvsagt komme flere suppleringer, alt etter hva markedet etterspør og om vi selv presenterer nye produkter.

Company news
SUSTAINABILITY JOURNEY 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

BLI MED PÅ VÅR ‘SUSTAINABILITY JOURNEY: 2023 HIGHLIGHTS’ RAPPORT

Vi er stolte av å presentere vår internasjonale ‘Sustainability Journey: 2023 Highlights’. I denne rapporten presenteres Knauf Insulations fremskritt innenfor bærekraftstrategien med fokus på sikkerhet, medarbeiderengasjement, reduksjon av karbondioksid og den sirkulære økonomien. Den belyser også hvordan våre forsknings-, ressurs- og renoveringsinitiativer for 2023 setter energieffektivitet i sentrum for bedre bygninger.

30.11.2023
Knauf_Insulationa_Digital_Stand_Bygg_Reis_Deg_2023

Velkommen til vår stand på Bygg Reis Deg!

Hjertelig velkommen til Bygg Reis Deg!

Neste uke går årets Bygg Reis Deg av stabelen. Hjertelig velkommen til vår stand, Hall C, C03-32! Der vil Erland Brørby, Leif Sundal, Cato Remstad og Kenneth Ingemarsson gi deg informasjon om våre isolasjonsprodukter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Tid: 18-21 oktober
Stand: Hall C, C03-32
Plats: Bygg Reis Deg, Nova Spectrum, Lillestrøm, Oslo
 

Seminar om "Framtidens Isolering"!

Bli med oss på Fokus på Bygg Reis deg for et spennende 30-minutters seminar om "Framtidens Isolering". Vi vil diskutere økte krav til miljøvennlighet, Ecose-teknologien, EPDer, effektiviteten av løsullisolasjon og fordeler for Timber Frame Manufactures. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Tid: Onsdag 18/10 kl 12.00 – 12.25.
Plats: 
Utstillerscenen i hall D.


Vi ses på Bygg Reis Deg!

15.10.2023