Vegg

Glassullplater og -ruller

ECOBATT glassullplater og ECOBLANKET glassullruller er fleksible og lette. De fås i en rekke ulike størrelser, er robuste, har høyeste brannklasse A1 (ikke brennbare) og er CE-merkede. De er raske å installere og egner seg perfekt til isolering av varme og akustikk på en rekke områder.

Knauf Insulations isolasjon kan brukes i så godt som alle vegger. Nye byggeregler og normer krever effektiv isolering. Dette kan man oppnå enten gjennom bedre isoleringsevne eller tykkere isolasjonslag. Ved valg av isolasjon bør det tas hensyn til faktorer som installasjonsvennlighet, holdbarhet, ytelse og kostnad. Knauf Insulations isolasjon har først og fremst høy varmeisoleringsevne, men beskytter også mot brann og lyd. Knauf Insulations isolasjon kan brukes i de fleste veggkonstruksjoner.

Supafil løsull

Ny teknologi og dokumentert gode resultater har gjort løsull til et trygt og interessant alternativ til tradisjonell isolasjon. Med Supafil Loft og Frame kan hele bygningen isoleres effektivt, både åpne loft og lukkede konstruksjoner. Det sparer både tid og penger i byggeprosessen – og gir en langsiktig energieffektiv isolering.