Tak og Loft

Glassullplater og -ruller

ECOBATT glassullplater og ECOBLANKET glassullruller er fleksible og lette. De fås i en rekke ulike størrelser, er robuste, har høyeste brannklasse A1 (ikke brennbare) og er CE-merkede. De er raske å installere og egner seg perfekt til isolering av varme og akustikk på en rekke områder, for eksempel loftsinstallasjoner.

Vår Byggmatte er en glassullrull med papir på den ene siden. Den kan med fordel brukes som øverste isoleringssjikt på et loftsbjelkelag.

Homeseal

Ta også en titt på vårt HOMESEAL System-sortiment. Produktene er nøye utvalgt og utformet for å supplere vårt øvrige utvalg av isoleringsprodukter. Hele systemet gir, sammen med et godt isolert klimaskall, en svært effektiv og trygg løsning.

Supafil løsull

Ny teknologi og dokumentert gode resultater har gjort løsull til et trygt og interessant alternativ til tradisjonell isolasjon. Med Supafil Loft og Frame kan hele bygningen isoleres effektivt, både åpne loft og lukkede konstruksjoner. Det sparer både tid og penger i byggeprosessen – og gir en langsiktig energieffektiv isolering.